REPARATII OCHELARI

Optica Oradea

Bunastarea ochelarilor tai de vedere reprezinta prioritatea noastra. Daca ti s-au stricat ochelarii, te asteptam cat mai repede in centrul nostru de optica Oradea pentru a-i aduce la starea initiala si pentru ca tu sa vezi din nou clar.

Oricata grija ai avea de ochelarii tai, timpul isi spune cuvantul si apar mici semne de uzura. Nu te ingrijora: orice pereche de ochelari are nevoie din cand in cand de mici ajustari sau reparatii, pentru a nu te incomoda. Iti punem la dispozitie serviciile de exceptie pentru reparat ochelari sau rame, indiferent de tipul acestora. Reparatiile sunt realizate de catre echipa noastra de specialisti, utilizand instrumente de precizie. Dispunem de un laborator profesional de montaj si reparatii ochelari, astfel incat iti putem oferi cele mai bune servicii, intr-un timp cat mai scurt si la preturi avantajoase.

In centrul nostru de Optica Oradea vei avea parte de servicii de top pentru cele mai solicitate proceduri de reparatii si nu numai. Aici vei putea beneficia de schimbarea pernitelor nazale, indreptarea si reglarea ochelarilor, repararea sau inlocuirea ramelor si asa mai departe.

Indiferent de motivul pentru care s-au defectat ochelarii, vei sti sigur ca acestia sunt pe maini bune si ca vor fi reparati in cel mai scurt timp posibil. Iti oferim servicii complexe si complete de reparatie a ochelarilor si a ramelor, astfel incat sa nu fie nevoie sa iti cumperi altii. Printre serviciile pe care ti le oferim, indiferent de brandul de ochelari, se numara:

 • reparatia bratelor
 • inlocuirea pernitelor
 • reparatii rame din titan
 • sudare rame, indiferent de material
 • sudare rame din titan
 • reparatia balamalelor
 • sudare brate din otel sau titan
 • recapsare ochelari frameless
 • reparatii rame din metale pretioase (aur sau argint) sau suflate cu metale pretioase
 • transferearea lentilelor vechi pe rame noi
 • altele

Indiferent de problema care ar putea aparea, te asiguram ca vom gasi cea mai buna solutie, astfel incat sa nu fie nevoie de inlocuirea completa a ochelarilor.

De ce sa alegi centrul nostru de optica Oradea?

Poate te intrebi de ce sa ne alegi pe noi pentru reparatia ochelarilor. In primul rand, ne recomanda echipa de specialisti din cadrul centrului nostru de Optica Oradea. Nimic nu este imposibil pentru noi, asa ca vom incerca tot ce se poate pentru ca ochelarii tai sa fie reparatie.

Avem preturi excelente, indiferent de problema ochelarilor tai. Stim cat de mult inseamna sa gasesti servicii de calitate, la preturi excelente. Si nu in ultimul rand, garantam reparatia ochelarilor in cel mai scurt timp posibil.

Asadar, indiferent de problema pe care o intampini, te asteptam la optica Oradea pentru a reda ,,viata” ochelarilor tai!

Suna acum!